CAT ESP
viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Dom 03/01/2016

Estand de l’empresa ENIER a la Fira Interlift a Augsburg, Alemanya

Lun 03/11/2014

Disseny i realització de la web de l’Arxiu General de la Diputació de Girona

Vie 29/07/2016

Comunicació i premsa del festival Electrobeach del Barcarès, a la Catalunya Nord

Lun 22/06/2015

Iglésies Associats. Una agència europea i transfronterera, entre la Catalunya del Nord i del Sud

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com