CAT ESP
viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Mar 02/03/2021

Marca i logotip per Dalmau Càrnics

Dom 03/01/2016

Estand de l’empresa ENIER a la Fira Interlift a Augsburg, Alemanya

Mar 11/03/2014

Cales de Llierca potencia l’estratègia d’internacionalització per consolidar-se en el mercat del carbonat càlcic precipitat (PCC)

Jue 04/12/2014

Disseny i realització de la web de la Clínica de la Santa Creu

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com