CAT ESP
viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Lun 28/12/2015

Nou catàleg de presentació del Magma Centre Lúdic i Termal

Sab 16/01/2021

Edició i coordinació del llibre dels 100 anys d’Història del GEiEG

Mar 11/03/2014

Cales de Llierca potencia l’estratègia d’internacionalització per consolidar-se en el mercat del carbonat càlcic precipitat (PCC)

Mar 01/03/2016

Web pel forn Marull

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com