CAT ESP
Viernes 06, Mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Mar 01/03/2016

Web pel forn Marull

Mar 23/08/2016

Disseny de l’exposició Carles Fontserè. L’aventura artística

Lun 29/04/2013

Les noves setrilleres Vinoli premiades a la Selecció dels Anuaria 2013 a Graphispag

Lun 27/02/2017

Iglésies Associats guardonats amb els Premis Carles Rahola de Comunicació Local pel Centenari Carles Fontserè

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com