CAT ESP
Viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Vie 06/05/2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

Vie 09/08/2013

Marca i naming per la nova empresa de venda i reparació de carros de golf CarryGolf

Lun 24/02/2014

Disseny de la pàgina web de l’empresa de so i comunicació Optimus

Lun 14/12/2015

Gestió Speed Dating i vídeo del Fòrum Connecta

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com