CAT ESP
viernes 06, mayo 2016

Imatge gràfica del nou sistema de Meat Plus pel tractament de la carn de vedella

L’empresa Meat Plus ha desenvolupat un nou sistema de tractament de la carn de vedella, que garanteix que es mantingui 100% tendre en el moment de servir-la en establiments HORECA (restaurants i hostaleria). Aquest sistema s’ha presentat a la fira Alimentaria 2016. www.iglesies.com

 

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Lun 03/11/2014

Disseny i realització de la web de l’Arxiu General de la Diputació de Girona

Mie 17/09/2014

Identitat corporativa per InstalRibas

Lun 22/06/2015

Estratègia de comunicació, eslògan i marca de SistemesCAT

Jue 28/04/2016

“El comerç que batega amb tu” nova imatge i campanya pel comerç gironí

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com