CAT ESP
lunes 29, abril 2013

Les noves setrilleres Vinoli premiades a la Selecció dels Anuaria 2013 a Graphispag

Les setrilles Vinoli han estat reconegudes amb el premi Selecció Anuaria en la categoria de millor packaging. Aquest reconeixement valora la funcionalitat i el disseny que Iglésies Associats ha desenvolupat amb la col·laboració de Creadis PLV, que ha participat en el desenvolupament i optimització final i l’estudi de materials.La XX edició dels Premis Anuaria 2013 són una referència del sector de l’embalatge a nivell estatal i es convoquen amb Graphispag.

Les setrilleres Vinoli són una solució per al sector de la restauració davant la nova normativa europea que obliga a servir l’oli etiquetat a taula.

El disseny, totalment personalitzable per part dels productors d’oli o dels mateixos establiments de restauració, té com a principals avantatges que permet una producció econòmica i per tant de fàcil reposició, i que es pot aprofitar com a superfície on presentar campanyes i promocions sobre la taula.

Les setrilleres vinoli estan elaborades amb paper folding alimentari de certificació ecològica amb un plastificat que les fa resistents al contacte amb l’oli, vinagre, aigua… A més venen plegades planes per facilitar el seu emmagatzemament i el plegat és automàtic amb dos moviments.

 

http://www.iglesies.com/

[ssba]
Consulta tota l'actualitat
Vie 19/09/2014

Imatge corporativa i portal web de Mas Vivent

Vie 09/08/2013

Marca i naming per la nova empresa de venda i reparació de carros de golf CarryGolf

Mar 23/08/2016

Disseny de l’exposició Carles Fontserè. L’aventura artística

Mar 05/09/2017

Identitat corporativa i web de GoGlobal

Pl. Josep Pla, 11 4t · 17001 Girona 972 410 462 iglesies@iglesies.com